Beveiligingscamera's

Kies de beveiligingscamera die het best bij jouw woning past.

Een beveiligingscamera houdt toezicht op jouw woning, tuin en andere waardevolle bezittingen. Met camerabewaking zorg je er namelijk niet alleen voor dat je de beelden kunt bekijken, maar je schrikt ongenodigden ook af. Kies de beveiligingscamera die het beste bij je woning of bedrijfspand past.

Guardian | Beveiligingscamera & licht
Beveiligingscamera met verlichting 

 € 299,00   

Bekijk product
Functies
Aantal camera's1
ToepassingBekijk iedere bezoeker
Controle met een app
Nachtvisie
Interne opslagSla korte beelden op d.m.v. micro-SD kaart
Draadloze beveiligingscamera set
Draadloze beveiligingscamera set

€ 699,00   

Bekijk product
Functies
Aantal camera's4
ToepassingBeveilig je gehele bezit
Controle met een app
Nachtvisie
Interne opslagSla veel data op d.m.v. externe hardeschijf

Waarom een beveiligingscamera?

Voel je veilig

Voel je veilig

Met een beveiligingscamera zorg je voor een veilig gevoel voor jou en je gezin. Je kunt altijd zien en weten wat er in de omgeving van je huis gebeurt.

Bewijsmateriaal

Bewijsmateriaal

Een beveiligingscamera neemt 24/7 beelden op van wat er rondom jouw huis gebeurt. Wanneer er wordt ingebroken of een autoruit voor je huis wordt ingeslagen, heb jij het bewijs op beeld.

Afschrikeffect

Afschrikeffect

Wanneer je een beveiligingscamera hebt hangen op de juiste plekken, is dit meestal al een reden voor inbrekers om het terrein niet te betreden.

Gebruik de app en bekijk je opnames

Wil je overal kunnen zien wat er rondom je huis gebeurt? Download dan de Smartwares View app of WDVR Cam app op je smartphone of tablet en houd een oogje in het zeil. Via de app kun je live beelden bekijken maar ook beelden terug kijken. Tevens kun je notificaties instellen bij beweging. Zo heb je altijd volledig zicht op wat er op je terrein gebeurt. De opnames worden opgeslagen op je telefoon of tablet en zijn dus altijd voor jou beschikbaar. De app en beveiligingscamera maken gebruik van Europese data-servers en voldoen aan de huidige privacy regelgeving om er zeker van te zijn dat al jouw data veilig is.

Bekijk je opnames van je camera
Camera detectiezone

Stel je detectiezone in of bekijk ieder hoekje

Beveiligingscamera’s hebben een grote kijkhoek zodat je jouw terrein goed kunt bekijken. De Smartwares camera's kun je zelfs zo instellen dat je zelf kiest welke zone's jou een push notificatie geven zodra er beweging wordt opgemerkt. De installateur kan jou goed adviseren over de plaatsing van de camera, zo heb je altijd perfect zicht op jouw kostbare bezittingen en zorg je dat je geen dode hoek mist. Onze beveiligingscamera's zijn diervriendelijk, zodat beweging van je huisdier niet voor onnodig veel notificaties zorgt.

Veilig en in rust slapen

Met een beveiligingscamera kun je met een gerust hart slapen. De camera is ’s nachts jouw bewaking en alarmeert je wanneer er iets loos is. Zo krijgen ongewenste gasten geen kans om jouw waardevolle spullen mee te nemen. De camera is 24/7 actief, zelfs wanneer jij dat niet bent.

veilig en rustig slapen
Laat je camerasysteem installeren

Inclusief thuisinstallatie

Het installeren van een beveiligingscamera kan soms voor onnodige spanning zorgen. Laat dit daarom over aan onze gespecialiseerde installateur. De installateur heeft jarenlange ervaring met het installeren van camera’s en kan je ook gelijk het gebruik ervan uitleggen. Als de installateur wegrijdt weet jij precies hoe je jouw camera moet gebruiken en welke extra functionaliteiten de beveiligingscamera heeft. De installatie vindt alleen plaats wanneer het jou uitkomt. Zo loopt de installateur nooit in de weg.

Meer informatie

Aan het laden
Aan het laden
Terug naar boven