Video & Wifi deurbellen

Kies een video deurbel die bij jouw woning past.

Toegangsbewaking is onmisbaar bij huizen, appartementen en etagewoningen, maar ook bij een praktijk of kantoor. Wil jij overal in jouw woning of kantoor kunnen zien wie er voor je deur staat? Met een deurbel met camera praat je met je bezoeker voordat je de deur open doet. Dit zorgt voor optimale veiligheid en zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Video deurbel intercom
Video deurbel + intercom 

Van: €241,99

Voor: € 199,00   

Bekijk product
Functies
PraatfunctieVia je binnenscherm
Camera resolutie
800 x 480
Controle via binnenscherm
Nachtvisie / infrarood1 meter
Live weergave
Interne opslagMirco SD-kaart
Draadloze aansluiting
Zichthoek90⁰
Slimme wifi video deurbel
Slimme wi-fi video deurbel

Van: €217,79

Voor: € 149,00   

Bekijk product
Functies
PraatfunctieVia je smartphone
Camera resolutie
1080p Full HD
Controle met een app op je smartphone
Nachtvisie / infrarood3 meter
Live weergave
Interne opslag foto's / video'sGeheugen smartphone
Draadloze aansluiting
Zichthoek160⁰

Waarom een deurbel met camera?

Veilig

Voel je veilig

Een deurbel met camera zorgt voor een veilig gevoel omdat je jouw bezoeker al kunt zien voordat de deur geopend is. Praat met jouw bezoekers en stuur ongewenste gasten meteen weg. Zo kun jij op afstand beslissen voor wie je de deur opent.

Bereikbaar

Overal bereikbaar en in contact

Vaak aan het werk in de tuin of op zolder? Met een draadloze deurbel met camera hoor je overal in huis wanneer de deurbel gaat en kun je je gasten meteen laten weten dat je thuis bent. Zo mis je geen enkele bezoeker.

Zie je bezoekers via het binnenscherm of app op je smartphone

Gaat de deurbel maar verwacht je eigenlijk geen bezoek? Deze deurbellen bieden de mogelijkheid om je bezoek te zien voordat je de deur hebt geopend. Smartwares biedt twee verschillende deurbellen met camera, een inclusief binnenscherm en een deurbel die gekoppeld wordt aan jouw smartphone. Kies de deurbel die het beste bij je past. Het maakt niet uit welke deurbel je kiest, beide zorgen voor een optimaal veiligheidsgevoel.

Bekijk de beelden via je app of binnenscherm
Sla foto’s en video’s op van je bezoek

Sla foto’s en video’s op van je bezoek

Om voor extra veiligheid te zorgen kunnen de deurbellen foto’s en video’s maken van jouw bezoek. Deze beelden worden opgeslagen op het binnenscherm of in de app op je smartphone. Wanneer er iemand aanbelt worden er automatisch video’s of foto’s gemaakt zodat je altijd terug kunt zien wie er voor je deur stond. Erg handig voor wanneer je niet thuis bent.

Ook ’s nachts duidelijk en helder beeld

De deurbellen beschikken over een infrarood camera met nachtzicht waardoor het mogelijk is om in het donker tot 2 meter afstand te zien. De mogelijkheid om nachtelijke bezoekers op te nemen en terug te kijken zorgt voor een veilig gevoel. De camera’s hebben een kijkhoek van 160⁰ zodat je zelfs kunt zien wanneer er mensen vanaf de zijkant komen.

Helder beeld met je video deurbel - infrarood
Laat je video deurbel installeren

Inclusief thuisinstallatie

Het op juiste wijze installeren van een deurbel met camera zorgt vaak voor onnodige spanning. Laat dit daarom over aan onze gespecialiseerde installateur. De installateur heeft jarenlange ervaring met het installeren van deurbellen en kan je ook gelijk het gebruik ervan uitleggen. Als de installateur wegrijdt weet jij precies hoe je jouw deurbel met camera moet gebruiken en welke extra functionaliteiten de deurbel heeft. De installatie vindt alleen plaats wanneer het jou uitkomt. Zo loopt de installateur nooit in de weg.

Meer informatie

Aan het laden
Aan het laden
Terug naar boven