Advies over de beveiliging in jouw huis

Wij helpen je graag om je huis optimaal te beveiligen en te adviseren hoe je dat het beste kunt doen. Doe de gratis veiligheidscheck en ontvang beveiligingstips en advies in je mailbox. 

Doe de veiligheidscheck

Onze beveiligingsexperts brengen graag vrijblijvend advies uit over de beveiliging bij jou thuis.

Persoonlijk advies van onze experts bij jou thuis.

Wij kunnen je voorzien van een vrijblijvend transparant en objectief advies. Onze experts doen een veiligheidscheck bij jou thuis en brengen advies uit over welke beveiliging jouw huis nodig heeft.

Deskundig advies over waar je je huis moet beveiligen.

Onze installateurs zijn experts op gebied van beveiliging en weten alle ins en outs van beveiliging. Zij voorzien je van (gratis) deskundig advies over de beste plaatsen in jouw huis om beveiliging aan te brengen.

Voorkom twijfel over waar je beveiliging moet aanbrengen.

Vaak worden co-melders, rookmelders, camera's of alarmsystemen helemaal verkeerd of op de verkeerde plek aangesloten. Bij eventuele inbraak of branduitbraak werken de apparaten dan niet tijdig. Wij garanderen dat dat nooit zal gebeuren.

Meer informatie over smart home beveiliging.

Binnen ons assortiment hebben we een aantal slimme oplossingen. Wij kunnen je bij een beveiligingscheck meer informatie geven over deze slimme oplossingen en wat die voor jouw thuis kunnen betekenen.

Neem direct met ons contact op voor een veiligheidsadvies

088 - 777 0880
De kosten zijn uiteraard gratis! Zodra de beveiligingsexpert langs is geweest en je graag beveiliging wilt laten installeren, zal de installateur een vrijblijvende offerte voor je uitbrengen.
We helpen je graag om je huis zo goed mogelijk te beveiligen. Doe de veiligheidscheck op onze website en ontvang veiligheidstips in je mailbox. We nemen graag met jou contact op om de beveiliging bij jouw thuis op maat te kunnen verzorgen en te installeren.

Aan het laden
Aan het laden
Terug naar boven