Laat je beveiliging door ons installeren in 3 simpele stappen

Shoppen

1. Plaats je bestelling online.

Kies de gewenste producten in onze webshop en plaats je bestelling. Je krijgt van ons een bevestigingsmail van je bestelling zodra deze geplaatst is. De installateur neemt de producten mee.

Maak een afspraak

2. Maak een afspraak

De installateur neemt binnen 48 uur contact met jou op om de installatie op een voor jou geschikt moment bij jou thuis te verzorgen. Wij zorgen dat de installateur met jou contact opneemt.

Installeren bij jou thuis

3. De installatie aan huis

De installateur zal op de afgesproken dag en tijd de installatie bij jou thuis verzorgen. Hij gaat niet weg voordat alles 100% naar wens is. Ook zal hij de app aansluiten op je telefoon of tablet.

Voordelen van beveiliging laten installeren

Volledige ontzorging.

Het enige wat je hoeft te doen is de keuze maken welke beveiliging je wilt. Wij garanderen dat je huis naar wens wordt beveiligd. Ook leggen wij je haarfijn uit hoe de producten bediend kunnen worden. Kies een datum waarop we langs komen en wij doen de rest voor jou.

Gecertificeerde installateurs met uitgebreide kennis.

Geen geklungel van de buurman en voorkom verkeerd geïnstalleerde beveiligingsapparaten; onze gecertificeerde installateurs zorgen dat de producten volledig en op de juiste plaatsen worden geïnstalleerd. De installateurs zijn op en top getraind in onze producten en weten alle ins en outs van de Smartwares beveilingsartikelen. 

Persoonlijk advies.

Wij kunnen je persoonlijk adviseren over de beveiliging die bij jou thuis nodig is. Zo kun je een vrijblijvende veiligheidscheck aan huis aanvragen en je beveiliging door ons jaarlijks laten checken. 

Experts op gebied van beveiligingsartikelen.

Smartwares is al jarenlang expert op het gebied van beveiliging, verlichting, domotica en brandveiligheid. Wij hebben alle technische kennis in huis om de juiste producten aan te bieden. Bovendien hebben we een eigen R&D centre waarmee we ook slimme apparaten kunnen ontwikkelen die aan de Europese regelgeving voldoen.

Wat krijg je precies bij een installatie?

  • Value for money: In de prijzen zitten de voorrijkosten, het werk van de installateur, de service en de producten inbegrepen;

  • Inspectie: De installateur bepaalt de juiste montageplaatsen en afstanden van de producten en onderdelen;

  • Montage: Alle onderdelen worden gemonteerd, afgesteld en geïnstalleerd;

  • Instellen & testen: Alle functies van onze apparaten worden ingesteld en getest. Eventuele apps worden gebruiksklaar gemaakt.

  • Uitgebreide toelichting: Je krijgt uitleg over de eigenschappen en werking van jouw producten en aangesloten apps op je telefoon of tablet.

Wil je gratis veiligheidstips of veiligheidsadvies ontvangen?

Doe dan de veiligheidscheck

Veelgestelde vragen

Een product koop je in onze webshop altijd inclusief installatie. In de prijs van het product dat je via de webshop aanschaft is dus de prijs van het product en de installatie inclusief voorrijkosten en het werk dat op locatie wordt verricht. Mocht de installateur onverhoopt meerwerk in rekening moeten brengen met bijvoorbeeld het aanleggen van een verlengkabel of dergelijke, zal de installateur het meerwerk met jou in overleg op locatie bepalen. 
Wij bieden de installatieservice aan in heel Nederland. Woon je in België en wil je je producten bij jou thuis laten installeren? Neem dan contact met ons op.
In onze webshop koop je automatisch producten inclusief een installatie. Je krijgt na aankoop meteen bevestigingsmail van jouw bestelling. De installateur zal dan zo snel mogelijk met jou contact opnemen om de intallatie bij jou thuis te verzorgen op een door jou gekozen dag en tijdstip. Het enige wat je hoeft te doen, is de producten bij ons in de webshop aanschaffen.
Wij geloven erin dat de installatie het beste door onze gecertificeerde installateurs kunnen worden verricht, zodat je huis 100% juist is beveiligd. Tevens kunnen onze installateurs jou goed adviseren in wat er nog zou moeten gebeuren. In de praktijk gebeurt het vaak dat camera's, deurbellen of alamarinstallaties niet of verkeerd worden geïnstalleerd. Daarom combineren wij de installatieservice standaard bij de verkoop van onze producten.
Onze installateur neemt de door jou bestelde producten mee tijdens de afgesproken dag en tijd. Je hoeft dus niet thuis te wachten op je pakketje. Geen gedoe, wij regelen alles voor je.
Twijfel je nog over het laten installeren van een product of ben je benieuwd naar de voordelen voor jouw huis? Kies dan voor veiligheidscheck bij jou thuis. Nadat we de veiligheidscheck bij jou thuis hebben gedaan, kun je zelfs direct de installatie laten plaatsvinden als je ervoor kiest om één of meerdere producten aan te schaffen.

Heb je vragen over onze producten?

TelefoonBel : 088-5940500  
Maandag t/m vrijdag, Tussen 8:00 en 17:00

E-mailMail ons: service@smartwaresinstallatie.nl
Reactie binnen 2 werkdagen

Aan het laden
Aan het laden
Terug naar boven