Meer over Smartwares installatieservice


Expert op het gebied van veiligheid

Al jarenlang is Smartwares een expert op het gebied van onder andere beveiliging en brandveiligheid. Ons doel is om producten te creëren die het leven in en rond jouw huis aangenamer, veiliger en comfortabeler te maken. Met een breed scala aan (brand)beveiligingsproducten, huisautomatisering en verlichting biedt Smartwares veel toegankelijke producten die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn voor iedereen.

Met de installatieservice biedt Smartwares een unieke service aan die er voor zorgt dat jouw beveiliging volledig naar jouw wens bij je thuis wordt geïnstalleerd. Of het nu gaat om brandveiligheid, camerabeveiliging, toegangsbewaking of een alarmsysteem. Onze installateurs komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend beveiligingsadvies.

een zorgeloos beveiligd huis met Smartwares installatieservice

Smartwares installatieservice bij jou thuis

Wie we zijn

Smartwares installatieservice is jouw betrouwbare partner en specialist in het optimaal beveiligen van je huis of kantoorpand. Wij bieden deze speciale installatieservice aan aan iedereen die graag zorgeloos en met het juiste advies zijn beveiliging in huis wil regelen. Wij bieden alleen producten van ons eigen merk Smartwares aan, omdat we bij deze producten de kwaliteit kunnen garanderen en op elkaar kunnen laten aansluiten. Onze experts geven het juiste advies voor elk huis of kantoorpand. We maken daarbij gebruik van onze eigen, betrouwbare installateurs die experts zijn wat betreft beveiliging én onze Smartwares producten.

Een specialist in beveiligen

Smartwares staat voor veiligheid en comfort in en om jouw huis. Al onze producten hebben dan ook als doel om de veiligheid in en om je huis te verbeteren. Van beveiligingscamera’s tot videodeurbel, onze producten houden jou, je familie en je kostbare spullen veilig. Al onze producten hebben duidelijke instructies, zijn zorgvuldig getest en voldoen aan de normen van verschillende Europese inspectiebureaus zoals KEMA, GS en EMC / CE. Met Smartwares producten ben jij dus altijd verzekerd van goede kwaliteit.

Verzekerd van goede kwaliteit
Smartwares hoofdkantoor

Een echt Nederlands bedrijf

Smartwares installatie service is onderdeel van Smartwares Group, een Nederlands bedrijf en marktleider op het gebied van veiligheid in Europa. Dankzij de uitgebreide kwaliteitschecks die onze producten ondergaan, kunnen we de kwaliteit van al onze producten garanderen en voldoen deze aan de Europese normen. Dat voelt veilig. Het hoofdkantoor van Smartwares Group is gevestigd in Tilburg. Smartwares Group is actief in meer dan 60 landen met 13 internationale kantoren. Bekijk onze corporate website voor meer informatie.

Een slim huis met Smartwares

Een slim huis voor iedereen. Tegenwoordig is de term smart home niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wij specialiseren in het ontwikkelen van makkelijk instapklare huisautomatisering. Al onze slimme producten worden ontwikkeld en ondersteund vanuit ons eigen R&D Center te Noordwijk, ooit gestart vanuit een incubatieprogramma bij het European Space Agency (ESA). Zo heeft ons team van specialisten verschillende apps (HomeWizard apps) ontwikkeld waarmee je onze slimme producten aanstuurt, geschikt voor de iPad, iPhone of Android tablet of smartphone.

Meer over smart home

Bekijk meer over smart home
Virtueel veilig met Smartwares

Ook virtueel veilig met Smartwares

Smartwares draagt niet alleen zorg voor een veilig thuis, maar zorgt er ook voor dat alle data veilig wordt opgeslagen op een Europese server. Dat betekent dat we 100% conform de meest recente Europese regelgeving werken en überveilig met jouw data omgaan. Of het nu om camerabeveiliging, slimme deurbellen of een slim alarmsysteem gaat; wij garanderen dat er nooit iemand bij jouw data kan. Smartwares is hierin uniek in de markt!

Meer over smart home

Aan het laden
Aan het laden
Terug naar boven