Creëer je eigen smart home met onze slimme producten

Even checken waar de hond mee bezig is wanneer hij alleen thuis is? Of meteen kunnen zien wat er aan de hand is wanneer een alarm afgaat in huis? Met onze slimme producten kun jij een oogje in het zeil houden. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Creëer je eigen smart home met onze slimme producten

Wat is een smart home precies?

Smart home, ook wel Domotica of Home Automation genoemd, zorgt ervoor dat jij altijd en overal jouw huis in de gaten kunt houden. Met slimme producten zorg je voor een slim en veilig huis geheel ingericht naar eigen wensen. Installeer bijvoorbeeld slimme lampen, een slimme beveiligingscamera of deurbel in huis en heb volledig zicht op jouw huis. Je apparaten praten als het ware met elkaar of met een centraal systeem via WiFi, bluetooth of een andere communicatiemethode. Jij kunt dan op jouw beurt rechtstreeks met je apparaten op afstand communiceren door middel van je smartphone bijvoorbeeld.

Een slim huis is een veilig huis

Home Automation kan jou meteen waarschuwen wanneer iets loos is in huis. Omdat alle slimme producten in huis gekoppeld zijn aan jouw smartphone kun jij zelfs op vakantie zien wat er thuis gebeurt. Met onze slimme beveiligingscamera’s, slimme deurbellen en slimme rookmelders kun jij met een gerust hart je huis verlaten. Zo kun je voor verschillende tijdschema’s instellingen verzorgen en je eigen gewenste pushnotificaties instellen wanneer er bepaalde dingen in of rond je huis gebeuren.

Zo connect je jouw smart home

Stap 1:

Download de app. De app van jouw slimme product is te vinden in zowel de Google Play of iPlay store op jouw smartphone of tablet. Start de app en volg vervolgens de instructies.

Stap 2:

Na het installeren van de app, koppel je jouw slimme product met de app. Volg de stappen en stel de verschillende functionaliteiten in.

Stap 3:

Nu heb jij volledige controle over de slimme producten in jouw smart home. In een smart home voel jij je veilig.

Dit zijn onze slimme producten:

Beveiligingscamera

Creëer een veilig gevoel met de Guardian beveiligingscamera met beveiligingslamp. Neem automatisch op in 1080p Full HD en bekijk haarscherpe video’s terug op je smartphone. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden. Ook wanneer je niet thuis bent.

Meer informatie

Rook- en Koolmonoxidemelder set

Bescherm je gezin en zorg dat je altijd weet of er rook of koolmonoxide in huis wordt gedetecteerd. Ontvang een notificatie op je smartphone wanneer koolstofmonoxide wordt gemeten. Zo kun je je gezin altijd op tijd waarschuwen en in veiligheid brengen.

Meer informatie

Alarm installatie

Beveilig je huis en wordt gewaarschuwd als ongewenste gasten je huis betreden met een notificatie op je telefoon dankzij het Smartwares alarmsysteem. Het systeem bestaat uit een bewegingssensor, magneetcontact, 2 RFID tags, afstandsbediening en een GSM alarmpaneel.

Meer informatie

Deurbellen

Ben je op vakantie of een weekendje weg en wil je toch een melding krijgen als er iemand voor je deur staat thuis? Via de gratis Smartwares View app dient jouw eigen smartphone als het scherm om de beelden op te bekijken. Zo mis je geen enkele bezoeker.

Meer informatie

Waarom je voor onze slimme producten moet kiezen

Overal in of buitenshuis huis bereikbaar

Al onze slimme producten hebben een erg groot bereik. Dit betekent dat je ze overal in huis kunt ophangen en nog steeds in contact staan met jouw router. Zo plaats je bijvoorbeeld een binnenscherm van de deurbel op de eerste verdieping zodat je ook daar kunt zien wie er voor de deur staat. Of installeer een beveiligingscamera in de tuin zodat je je achterdeur kunt bewaken. Wanneer je binnen het bereik van de router blijft, is jouw slimme product altijd gekoppeld met jouw smartphone. Wanneer je van huis bent, zul je altijd via de app op je telefoon in contact blijven met jouw apparaten binnenshuis. Zo kun je pushnotificaties instellen, live beelden krijgen of instellingen wijzigen. Je krijg real-time updates bij gebeurtenissen in huis!

Europese Data-servers

Omdat wij het belangrijk vinden dat je online gegevens ook écht van jou zijn, hebben wij ons eigen R&D center: HomeWizard. HomeWizard ontwikkelt alle software in-house. Met HomeWizard’s slimme software kunnen we apps maken die aan jouw behoeften voldoen en daarnaast 100% veilig zijn. Met onze app garanderen we de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens volgens de Europese regelgeving en is daarmee GDPR-proof. Zo hoef je je dus nooit meer zorgen te maken.

Volledig bedienbaar met een app

Om onze Domotica zo makkelijk mogelijk in gebruik te maken, is alles volledig bedienbaar in een app. Zo kun je altijd en overal checken of er thuis iets aan de hand is. Breekt er brand uit in je huis wanneer je niet thuis bent? Dan ontvang je een notificatie op je telefoon en kun je meteen actie ondernemen. Ben je aan het werken in de tuin en gaat de deurbel? Bekijk in de app wie er voor de deur staat en laat weten dat je eraan komt. Onze slimme producten maken jouw leven makkelijker.

Bedien jouw smart home vanuit onze app
Eenvoudig beelden bekijken, opslaan en terugkijken met een slimme beveiligingscamera

Eenvoudig beelden bekijken, opslaan en terugkijken

Wanneer je een slimme beveiligingscamera hebt, kun je altijd en overal je beelden bekijken, opslaan en terugkijken. Zo kun je, ook als je niet thuis bent een kijkje nemen in en rondom het huis. De beelden worden opgeslagen op je telefoon of een MicroSD-kaart. Wanneer de opslagruimte vol is zal de camera als eerst de oudste beelden overschrijven. Zo heb je de meest recente beelden altijd bij de hand.

Aan het laden
Aan het laden
Terug naar boven