Smartwares Brandblusser Fire extinguisher foam SB3.4 DE/FR/NL

 Art. nr. FEX-15230
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Handel direct bij een brand met de Smartwares FEX-15230 Brandblusser. Door goed voorbereid te zijn kun je een brand snel blussen om ernstige schade of letsel te voorkomen. De brandblusser heeft een inhoud van 3 liter en is daardoor ideaal voor thuis. Het belang van een brandblusser Een brand kan
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs met thuisinstallatie
€ 19,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Handel direct bij een brand met de Smartwares FEX-15230 Brandblusser. Door goed voorbereid te zijn kun je een brand snel blussen om ernstige schade of letsel te voorkomen. De brandblusser heeft een inhoud van 3 liter en is daardoor ideaal voor thuis.

Het belang van een brandblusser
Een brand kan snel uitslaan en veel verwoesting aanrichten, denk hierbij aan een brand in de keuken of een brand die begint in de prullenbak. In zulke situaties is het belangrijk om snel te handelen. Een brandblusser kan ervoor zorgen dat je een brand vroegtijdig kan blussen om schade en letsel te beperken en mensen in veiligheid te brengen. De schuimbrandblusser van 3 liter is ideaal om mee te nemen of om in huis te hebben. Dankzij de bijgeleverde beugel kun je de brandblusser ook ophangen en snel pakken als er brandt uitbreekt.

Altijd een goedwerkende brandblusser
Het is belangrijk om een goedwerkende brandblusser te hebben waar je op kunt vertrouwen, daarom hebben brandblussers een houdbaarheidsdatum. De werking van een brandblusser kan aangetast worden door invloeden van buitenaf. Hierdoor kan een brandblusser na plaatsing 10 jaar gebruikt worden, na deze periode moet je de brandblusser vervangen. Bij schuimbrandblussers wordt aangeraden om iedere 5 jaar de inhoud te vervangen. Daarnaast voldoen alle Smartwares brandblussers aan de Europese wet- en regelgeving, zodat je verzekerd bent van een deugdelijke brandblusser.

Kies de juiste brandblusser
Om er zeker van te zijn dat je de juiste brandblusser koopt voor jouw situatie moet je weten voor wat voor branden de blusser geschikt moet zijn. De soort brand wordt uitgedrukt in een brandklasse, de Smartwares FEX-15230 Brandblusser is geschikt voor de volgende brandklassen: - Brandklasse A – Vaste stoffen zoals papier, hout en textiel - Brandklasse B – Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen

Het voordeel van een schuimblusser
Een groot verschil tussen een poederblusser en een schuimblusser is de nevenschade na het blussen. De chemicaliën in een poederblusser kunnen vele soorten branden blussen maar zorgen er ook voor dat elektrische apparaten na het blussen mogelijk niet meer werken. Een schuimblusser maakt gebruik van water en schuim en is daardoor milieuvriendelijker en laat veel minder nevenschade achter.

Inhoud van de verpakking:
Brandblusser, ophangbeugel, handleiding

Features:

 • Voorkom ernstige schade met de Smartwares schuimblusser
 • Met een handzaam gewicht en inhoud van 3 liter ideaal voor thuis
 • Inclusief ophangbeugel waardoor je de brandblusser op kunt hangen op de door jou gewenste plek
 • Geschikt voor brandklasse A en B
 • Voldoet aan de Europese wet- en regelgeving
Specificaties
Brandname Smartwares
Capaciteit 3
Kleur Rood
Brandklasse 13A, 70B
Type brandblusser Schuimblusser
Voor binnen of buiten Binnen
Product is of werkt op batterijen No
Materiaal Staal
Bevestigingsmethode Metalen beugel
Temperatuur bestendig min/max 0°C / 60
Vermogen 0
Type stekker NO PLUG
Voeding Niet van toepassing
Drukmeter Ja
Kwaliteitskeurmerk BSI
Blusduur 30
Voltage 0
Garantie Ja
Wattage 0
Waar te gebruiken Caravan In huis Kantoor
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
  Aan het laden
  Aan het laden
  Terug naar boven