Smartwares Link Link gateway

 Art. nr. SH8-95901
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Interesse in een smarthome? Met de Smartwares SH8-95901 Link verbind jij alle producten uit de PRO series met onze cloud, zodat je overal complete controle over je producten hebt via één app op je smartphone. Bestuur jouw slimme lampen via je telefoon of krijg een notificatie op je smartphone
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs met thuisinstallatie
€ 37,00
incl. BTW
Omschrijving

Interesse in een smarthome? Met de Smartwares SH8-95901 Link verbind jij alle producten uit de PRO series met onze cloud, zodat je overal complete controle over je producten hebt via één app op je smartphone. Bestuur jouw slimme lampen via je telefoon of krijg een notificatie op je smartphone wanneer jouw rookmelder af gaat. Zo heb je altijd volledige controle over je huis.

De link, het hart van jouw smarthome
De Smartwares Link zorgt ervoor dat jij al jouw slimme apparaten kunt besturen met jouw smartphone. De Link wordt daarom ook wel het hart van jouw smarthome genoemd. Met een 868 MHz frequentie communiceert hij met alle producten uit de PRO series. De Smartwares SH8-95900 Link biedt de mogelijkheid om jouw woning in een handomdraai comfortabeler en veiliger te maken. Het makkelijk te installeren product is hét hart van jouw smarthome. Dit apparaat biedt verschillende mogelijkheden zoals het automatiseren van verlichting, het instellen van noodgeval contacten en alarmverlichting.

De link biedt mogelijkheden
De Link kan gebruikt worden met Android en IOS. Door het koppelen van de Link aan jouw smartphone, kun je overal jouw huis besturen. Ook werkt de link met spraakbesturing van Amazon Alexa en Google Assistant.

Gun jezelf het gemak van een smart home
Maak je leven nog makkelijker met alle andere oplossingen uit de PRO Series. Beveilig je huis met het slimme deurcontact of wordt op tijd gewaarschuwd bij brand door de slimme rookmelder. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De PRO Series kent vele oplossingen die allemaal communiceren met de link waardoor alles te besturen is vanuit slechts één app.

Wat zit er in de doos:
Smartwares Link, handleiding

Kenmerken van de Smartwares SH8-95901 Link:

 • Type gebruik: Voor binnen
 • Display: Nee
 • Mobiele app beschikbaar: Ja
 • Radio frequentie: 868 MHz
 • Beschikbare APP's: Android, IOS
Specificaties
Tweewegcommunicatie Ja
App beschikbaar Ja
App naam HomeWizard Link
Brandname Smartwares
Kleur Wit
Werkt met PRO series
Voor binnen of buiten Binnen
Product is of werkt op batterijen No
Materiaal Plastic
Maximaal bereik binnen 30
Vermogen 3
Type stekker C - CEE 7/16 (flat plug)
Voeding Electriciteit
Radio frequentie 868 MHz
Timerfunctie Nee
Voltage 100-240
Garantie Ja
Wattage 3
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Bijlagen
Veiligheidsinstructie General_Safety_Version2.pdf
  Aan het laden
  Aan het laden
  Terug naar boven