Voorkom woninginbraak

Zorg dat je veilig bent op de plek waar je je het veiligst zou moeten voelen.

Afgelopen jaar vonden er maar liefst 42.965 woninginbraken plaats, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Een woninginbraak kan iedereen overkomen, ook jou. Binnen 30 seconden kan een inbreker al binnen zijn. Dat wil natuurlijk niemand meemaken. Iemand die jouw huis; de plek waar je je veilig zou moeten voelen, zomaar binnendringt. Om dit te voorkomen is het erg belangrijk dat je je woning goed beschermt. Door de juiste preventiemaatregelen te nemen, kun je de kans op een inbraak namelijk al met 90% verkleinen. Maar hoe bescherm je huis nou op de juiste manier?

Elke 12 minuten vindt er ergens in Nederland een inbraak plaats. Houd ongewenste indringers eenvoudig buiten de deur met de juiste preventiemaatregelen.

Je kunt een woninginbraak op talloze manieren voorkomen. De makkelijkste maatregelen die je kunt nemen hebben te maken met je gedrag. Het scheelt bijvoorbeeld al heel veel als je altijd de ramen en deuren goed sluit wanneer je het huis verlaat. Wanneer je langere tijd weg bent, is het verstandig om jouw woning een bewoonde indruk te geven. Laat bijvoorbeeld de post van de deurmat halen door vrienden. Daarnaast is het belangrijk om goede sloten en scharnieren op jouw ramen en deuren te hebben. Ook zijn verouderde kozijnen makkelijk te forceren. Vervang deze dus tijdig.

Verder zijn er een heleboel preventie artikelen die je kunnen beschermen tegen ongewenste bezoekers. Installeer bijvoorbeeld een tijdschakelaar voor de verlichting van je huis zodat het lijkt of je thuis bent. Het plaatsen van een alarminstallatie of het ophangen van een camera maakt inbreken een stuk lastiger. Beide beveiligingsmiddelen hebben een afschrikkende werking op een indringer. Ook het installeren van goede buitenverlichting maakt jouw woning onaantrekkelijk voor inbrekers.

Waarom inbraakbeveiliging van Smartwares?

  • Uitgebreid assortiment
  • Altijd en overal gemakkelijk en snel te plaatsen
  • Expert door jarenlange ervaring
  • Beschikt over strikte goedkeuring & certificatie


Smartwares installatieservice bij jou thuis

Smartwares installatieservice

Smartwares heeft een breed assortiment aan inbraakpreventie artikelen die je beschermen tegen ongewenste bezoekers. Zo ben je veilig op de plek waar je je het veiligst zou moeten voelen.

We begrijpen bij Smartwares echter ook, dat niet iedereen weet hoe je een alarm- of camerasysteem moet installeren. Daarom bieden we voor een aantal van onze camera- en alarmsystemen een installatieservice. Met de Smartwares installatieservice wordt je volledig ontzorgd. Wij garanderen dat je huis naar wens wordt beveiligd. Geniet van persoonlijk advies van onze gecertificeerde installateurs en voorkom dat je beveiligingsapparaten verkeerd geïnstalleerd worden.

Onze inbraakbeveiliging

Smartwares CIP-39901 Guardian

Guardian | Beveiligingscamera & licht


Zorg voor de ultieme beveiliging met de Guardian beveiligingscamera met verlichting. De Guardian zorgt ervoor dat je meteen op de hoogte bent als er iets gebeurt in de buurt van je huis. Neem automatisch op in 1080 full HD en krijg meldingen op je smartphone bij beweging zodat je realtime kunt meekijken. De Guardian heeft een modern design en beschikt niet alleen over een haarscherpe camera maar is ook nog eens uitgerust met een heldere beveiligingslamp.

Lees meer
868 MHZ GSM-alarmsysteem

868 MHZ GSM-alarmsysteem


Het GSM alarmsysteem maakt gebruik van een app waarin je een notificatie krijgt als het luide alarm van 95 dB afgaat. Hierdoor weet je als je thuis, op het werk of onderweg bent dat er ongewenste gasten jouw huis betreden.


Lees meer
Draadloze beveiligingscameraset

Draadloze beveiligingscameraset


Beveilig je huis met de Smartwares Beveiligingscamera set en ga met een gerust hart van huis. Zorg samen met de installateur dat alle belangrijke plekken in en rondom jouw huis beveiligd worden door de camera’s op een strategische plek te installeren. Denk hierbij aan deuren of andere mogelijke ingangen zodat dieven en inbrekers altijd op beeld staan. Niet alleen overdag worden ongewenste gasten opgenomen, ook ’s nachts wordt jouw huis perfect beveiligd.

Lees meer
DIC-23112 deurbel

Slimme WiFi video deurbel


Wanneer er iemand voor de deur staat, krijg jij een melding op jouw smartphone of tablet door middel van een push bericht. Je kunt de oproep accepteren om te zien wie het bezoek is. Daarnaast kun je ook praten met je bezoekers om bijvoorbeeld te laten weten dat je op vakantie bent of dat het pakketje waarop je zo lang zat te wachten bij jouw buren afgeleverd mag worden.

Lees meer
Smartwares installatie

Waarom inbraakbeveiliging van Smartwares?

Met een breed scala aan verlichting, preventie- en beveiligingsproducten biedt Smartwares veel toegankelijke producten die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn voor iedereen. Onze beveiligingssystemen worden al jarenlang gemonteerd in woningen, kantoren, kantines en winkels. De installatie wordt meestal uitgevoerd door de koper van het product, al dan niet met hulp van een "handige buurman". Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen deze klus aandurft of er de tijd voor heeft. Daarom bieden we voor onze camerabewaking & alarmsystemen een installatieservice.

Wil je meer weten over onze installatieservice?

Aan het laden
Aan het laden
Terug naar boven